Voiko aikuisena liittyä partioon?

Kyllä voi! Partiossa on monenlaisia tapoja toimia aikuisena. Kiinnostaako partiotaitokilpailut, tapahtumien järjestäminen, lapsien kanssa oleminen, uusiin ihmisiin tutustuminen, metsässä oleilu tai itsensä haastaminen. Viikottaisesta toiminnasta satunnaiseen apuun, lasten kanssa puuhastelusta uusiin aikuisiin, metsäretkistä tietokonehommiin; partiosta löytyy tekemistä kaikille.

  • Haluatko tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia kokemuksia muiden aikuisten seurassa? Nuuksion Eräkarhut ry:ssä on aloittanu aikuispartioryhmä.
  • Onko sinulla alle kouluikäisiä lapsia? Lippukunnassa on alkamassa perhepartiotoiminta, jossa pienemmätkin lapset voivat puuhastella huoltajan kanssa. Lisää tietoa tulossa syksyllä.
  • Voitko tarjota aikaasi? Partiotoiminta pyörii vapaaehtoisten voimalla. Etsimme ihmisiä erilaisiin tehtäviin.

Etsimme vuodelle 2022-2023 uusia johtajia viikkotoimintaan: n. 7-9 -vuotiaille (sudenpennut), n. 10-11 -vuotiaille (seikkailijat) ja n. 12-13 -vuotiaille (tarpojat). Tehtävä ei vaadi aiempaa kokemusta partiosta, vain intoa oppia uutta. Partio tarjoaa laajat koulutukset uusille jäsenille. Kokeneemmalle partiolaiselle tarjolla olisi tarpoja-samoajaluotsin pesti.

Jos aika ei riitä viikottaiseen toimintaan, satunnainen apu tai projektiin osallistuminen on meille myös suureksi avuksi. Haluatko pitää yksittäisen tunnin mittaisen viikkokouksen lapsille tai nuorille osaamastasi aiheesta? Kiinnostaisiko sinua tulla kokkaamaan partioretkelle tai aikuiseksi saattajaksi lasten puolen päivän mittaiseen partiotaitokilpailuun? Osaatko soittaa kitaraa iltanuotiolla tai päivittää lippukunnan nettisivuja? Haluatko osallistua partioleirin järjestämiseen?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä lpkj(a)nuka.fi ja keksimme yhdessä, mikä olisi juuri sinulle mielekästä partiotoimintaa!

(PS. käy seuraamassa meidän toiminta Facebookissa ja Instagramissa @nuuksioneräkarhut)