Liity mukaan!

Etsitkö uutta harrastusta, uusia kokemuksia ja uusia kavereita? Oletko aina halunnut kokea, mitä partio on käytännössä? Meitä on moneen lähtöön, sillä joka viides suomalainen on tai on joskus ollut partiossa.

Partioon lapsena

Uusia jäseniä otamme vastaan erityisesti elokuussa ja tammikuussa uuden toimintakauden alkaessa, mutta mikäli ryhmissä on tilaa, partion voi aloittaa mihin tahansa aikaan vuodesta.

Kysymyksiä lippukuntaan liittymisestä voi esittää jäsenrekisterivastaavalle (jasenrekisteri(a)nuka.fi​) tai suoraan ryhmänjohtajille. Ennen partioon liittymistä on mahdollista tulla tutustumaan kolmeen kokoukseen, tästä pitää sopia joko jäsenrekisterivastaavan tai ryhmänjohtajien kanssa. Kokoukset järjestetään usein lippukunnan ”kololla” Nupurin päiväkodin tiloissa (Brobackantie 1-3), mutta ryhmät myös viettävät aikaa pois kololta.

Uudet jäsenet voivat ilmoittautua mukaan toimintaan täyttämällä jäsenhakemuksen. Jos ryhmät ovat täynnä tai ryhmää ollaan vasta perustamassa (esimerkiksi ekaluokkalaisten sudenpenturyhmä), lomakkeen täyttämällä pääsee jonoon. Alle 18-vuotiaiden tapauksessa huoltaja luo ensin huoltajatunnukset itselleen, jonka jälkeen huollettavalle voi hakea jäsenyyttä.

Partioon aikuisena

Voit osallistua partiotoimintaan myös aikuisena! Vapaaehtoiset mahdollistavat nuorten partiotoiminnan, ja tietysti pääsevät itse tutustumaan uusiin ihmisiin ja pitämään hauskaa.

Aikuiset voivat liittyä partioon mihin tahansa vuodenaikaan. Tule matalalla kynnyksellä käymään meidän tapahtumissamme ja tutustumaan toimintaan. Jos kiinnostuit, tutustu lippukunnan aikuistoimintaan tarkemmin kohdassa ”Aikuisena partioon”.

Mitä seuraavaksi?