Perhepartiotoiminta alkaa syksyllä 2022 – tule mukaan!

Oravaperhe perhepartiotoiminnassa

Perhepartio on koko perheen yhteinen harrastus, jossa pääsee kokemaan hauskoja hetkiä luonnossa sekä tutustumaan partioon!

Nukassa käynnistyy perhepartiotoiminta syksyllä 2022. Perhepartio on suunnattu alle kouluikäisille lapsille yhdessä lähipiiriin kuuluvan aikuisen kanssa. Ensimmäinen tapaaminen on 11.9.2022 klo 15:00-16:30 Nupurin kappelilla. Tämän jälkeen tapaamiset jatkuvat kuukausittain yhdessä sovitun mukaisesti.

Mitä?
Meidän lippukunnassamme perhepartiotoiminta koostuu kuukausittaisista parin tunnin mittaisista tapaamisista. Toiminta on luontopainotteista, mutta sisältöä kehitetään osallistujien toiveiden mukaisesti. Ulkotapaamiset sijoittuvat Pääkaupunkiseudun alueelle ja sisätapaamiset lippukunnan tiloihin Nupurin päiväkodilla. Esimerkkinä suunnitellusta toiminnasta on savityökerta sekä retki Villa Elfvikiin.

Kenelle?
Toiminta on suunnattu pääasiassa 3-6 vuotiaille ja heidän perheilleen. Myös pienemmät lapset ovat tervetulleita mukaan. Jokaisella alle kouluikäisellä tulee olla toiminnassa mukana vähintään yksi aikuinen omasta lähipiiristä. Alle kouluikäiset osallistuvat toimintaan aina omaan lähipiiriin kuuluvan aikuisen vastuulla ja valvonnassa.

Jäsenyys?
Partiotoimintaan osallistuminen vaatii lippukunnan ja Suomen Partiolaisten jäsenyyden. Kaikilla 4 vuotta täyttäneillä, perhepartioon osallistujilla tulee olla Suomen Partiolaisten jäsenmaksu maksettuna.
– 4-6-vuotiaat maksavat III-luokan jäsenmaksun. Myös heidän huoltajallaan tulee olla Suomen Partiolaisten jäsenmaksu maksettuna.
– 7-vuotiaita ja sitä vanhempia koskevat normaalit partion jäsenmaksut.
– 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua. Heillä on partiovakuutus voimassa vanhemman ollessa partion jäsen ja maksanut jäsenmaksun. Heillä ei ole muut jäsenetuudet voimassa.

Hinta?
Jäsenmaksun suuruus vaihtelee vuosittain. Vuonna 2022 yli 17-vuotiaan jäsenmaksu oli 67,5€ ja 4-6-vuotiaan jäsenmaksu 26,25€ (sisältäen lippukunnan jäsenmaksun). Lisätietoa partion jäsenmaksusta sekä jäseneduista partion nettisivuilta.

Kiinnostuitko?
Ota meihin yhteyttä perhepartio(a)nuka.fi. Lisätietoa lippukunnassa toimivista ryhmistä https://www.nuka.fi/toimintaryhmat/