Aikuisten iltanuotio 20.1.2018

Oletko joskus ihmettelyt, mitä partiossa oikein tehdään? Oletko joskus nuorempana ollut mukana partiotoiminnassa, mutta harrastus on jäänyt jonnekin vuosien varrella? Kiinnostaako luonnossa liikkuminen, yhdessä tekeminen sekä huiput tyypit? Mikäli vastaus johonkin näistä on kyllä (tai jopa ehkä), tule mukaan Nuuksion Eräkarhujen aikuisten iltanuotiolle lauantaina 20.1!

Aikuisten iltanuotiolla pääset tutustumaan lippukuntamme muihin aikuisiin sekä toimintaamme. Luvassa on tunnelmallinen ja rento pieni nuotiohetki luonnossa. Nuotion äärellä on loistava tilaisuus höpötellä siitä, millaisesta toiminnasta voisit olla kiinnostunut – jokainen partiopesti ei vaadi viikoittaista toimintaa, vaan partiossa voi olla mukana myös esimerkiksi muonittajana, kuskina ja ryhmänjohtajien tukena.

Ilmoittaudu mukaan torstaihin 18. päivä mennessä oheisella lomakkeella https://docs.google.com/forms/d/1KPxDF32ZQDab6ELnrZ-6U0ooUC4VB_BxZdNi4g9_3r4/edit

Mukaan tarvitset oman mukin, täyden juomapullon, säänmukaisen vaatetuksen, otsalampun sekä istuinalustan.

Tapaamme lauantaina 20.1 klo 15 Sorlammen parkkipaikalla (Nuuksiontie 30), josta suuntaamme yhdessä kohti nuotiopaikkaa. Iltanuotio päättyy klo 18 mennessä. Lämpimästi tervetuloa!